Priser og kontaktinformasjon

Priser
Kirkerottene bor på Gjøvik og i Oslo, og har med seg en bil med tekniker og utstyr. For teateroppsetninger i dagsreise med bil er prisen kr.18 500,- fra høsten 2017 * inkludert tekniker og alt nødvendig utstyr. Pris for stykke nummer to samme dag i samme kirke er kr. 7700,- Prisene inkluderer tilgang til maler for plakater og billetter, samt ferdigtrykket program til utdeling til publikum. Reise/diettkostnader etter statens satser kommer i tillegg.
* Kostnadene går blant annet lønn til tre personer, utarbeiding av manus, innøving av stykkene for to skuespillerteam, opprettelse av nettsida kirkerottene.no, vedlikehold av dukker og teknisk utstyr pluss administrasjonskostnader.
* Prisøkning for forestillinger etter 1. juli 2017. Les mer under.

Det kan lønne seg å samarbeide med andre menigheter! Man kan for eksempel samles i en av kirkene i området, sette opp samme dag i ulike kirker, eller la kirkerottene reise på turné noen dager i områder som ligger langt unna hjembygda. Dersom samme arrangør holder to forestillinger samme dag på to forskjellige scener/kirker, er prisen for forestilling nr. 2 kr. 11 000,- Om to arrangører ønsker å gå sammen om to forestillinger samme dag, vil prisen pr. forestilling være kr. 15 000,-

Vi har gode erfaringer med salg av billetter til stykket ved inngangen. Vi har sett at f.eks. kr. 50,- per person/ kr. 150,- per familie ikke er til hinder for oppmøte.

Prisøkning og ny pedagogisk veileder
Prisen for forestilling med Kirkerottene har stått på stedet hvil siden 2009. Nå ser vi oss nødt til å øke prisen. Fra 1. juli 2017 er ny pris på teateret kr. 18.500,-
Samtidig er vi glad for å kunne tilby ny pedagogisk veileder i løpet av 2017. Den består av 10 Kirkerottesamlinger, som kan brukes både til teater og film. Veilederen vil kunne gi et større utbytte av arbeidet med Kirkerottene i trosopplæringen.

OSLO-forestillinger 2015-17
Oslo Bispedømmeråd har inngått avtale med IKO-Forlaget (IKO) om egne teateroppsetninger med kirkerottene for menighetene i Oslo bispedømme, fra 2015 - 2017. I avtalen inngår kjøp av invitasjonsDVD-er inklusiv hele filmen «Kirkerottene» til kostpris og forestillingen til redusert pris. For mer informasjon: [email protected] For ledige datoer, se over. På hverdager kjøres kun en forestilling kl. 18.00. Spilletidspunkt på lørdager og søndager etter nærmere avtale.


Kontakt og bestilling
For informasjon om om bruken av Kirkerottene i trosopplæringen: Kristian Sandmark
Tlf. 966 27 061 E-post: [email protected]

For bestilling av teateroppsetning: Ingrid Fjeld.
Tlf. 966 27 048 E-post: [email protected]

For materiell, ta kontakt med IKOs ordrekontor.
Tlf. 22 59 53 00 E-post: [email protected]