• En klubb for barn fra 0 til 12 år
  • Tilbud om tre pakker i året: I forkant av påske, sommer og jul
  • Ingen krav om kjøp
  • Foreldre, besteforeldre, faddere eller andre kan stå som givere av medlemsskapet.

Meld inn et barn!


Perfekt faddergave
Dåpsklubben TRIPP TRAPP er et tilbud for foreldre, besteforeldre, faddere eller andre voksne som ønsker at et barn de er glad i skal få opplæring i kristen tro. Pakkene som medlemmene får tilbud om tre ganger i året inneholder bøker, musikk og filmer eller andre produkter.

Tro i hjemmet
–Et medlemskap kan være en god hjelp til å gjøre kristentroen levende i hjemmet. Fortellinger, musikk, samtale og ritualer som lystenning, aftenbønner og lignende er små aktiviteter som vil kunne styrke fellesskapet i familien, og dessuten gi troen en naturlig plass i barnets hverdag, sier tidligere daglig leder i klubben, Cecilie Holdø.

Alderstilpassede pakker
Dåpsklubben er et tilbud for barn i alderen 0-12 år. Medlemmene blir tilbudt tre alderstilpassede klubbpakker i året. Det er ingen krav om minstekjøp, men medlemskapet må vare i minst 12 måneder. Medlemspakkene kan sendes direkte hjem til barnet eller til den som betaler for medlemsskapet.

Gratis velkomstgave
Når du melder et barn inn i Dåpsklubben TRIPP TRAPP, har du mulighet til å velge veldig flotte velkomstprodukter. (Melder du inn i løpet av 2019 får du velge to velkomstprodukter!) Et gavekort fra Dåpsklubben TRIPP TRAPP sammen med en god velkomstgave fra IKO-Forlaget tar seg fint ut på dåpsbarnets gavebord, eller som jule- eller bursdagsgave til barn som er blitt litt eldre.

Se medlemsbetingelser