• En bokklubb for barn fra 0 til 15 år - "fra dåp til konfirmasjon"
  • Tilbud om tre pakker i året: I forkant av påske, sommer og jul (Den eldste aldersgruppen 13-15 får kun to pakker i året)
  • Ingen krav om kjøp
  • Gratis velkomstgave! Se hva du kan velge mellom her 
 

Meld inn et barn her

 

Bøker om tro, håp og undring 
Bibelfortellinger, fortellinger til livstolking og livsmestring, kveldsbønner og bordbønner, bøker om kristen tro og kirkelig praksis, sanger og musikk.

Meningsfull dåpsgave eller bursdagsgave!
Dåpsklubben Tripp Trapp er et tilbud til foreldre, faddere, besteforeldre eller andre voksne som ønsker at et barn de er glad i skal få opplæring i kristen tro.

Det er ikke nødvendig at barnet er døpt for å være medlem i klubben. Klubben er åpen for barn fra alle kirkesamfunn og livssyn.

Tro i hjemmet
– Dåpsklubben Tripp Trapp sender ut fortellinger og sanger i postkassen til tusenvis av barn flere ganger i året. Gjennom historier, bilder og musikk åpnes det opp for tro, håp og undring. De som står barnet nærmest, kan være de beste til å svare på spørsmål og undre seg sammen med dem, sier lederen for Dåpsklubben Tripp Trapp, Helene Horsfjord. 

Et gavekort fra Dåpsklubben Tripp Trapp sammen med en god velkomstgave fra IKO-Forlaget tar seg fint ut på dåpsbarnets gavebord, eller som jule/bursdagsgave til barn som er blitt litt eldre.