KirkeTrapp er et tilbud om bøker, musikk og filmer som menigheter kan kjøpe inn som gaver til grupper. Gjennom KirkeTrapp kan menigheten gi en gave som hjelper familiene med å formidle troen til barna. 

– Målet med KirkeTrapp er at flest mulig foreldre får støtte og frimodighet til å snakke om kristen tro med barna sine, sier markedsansvarlig i IKO-Forlaget, Kåre Stige.

Gave til menighet og hjem
Plan for trosopplæring Gud gir – vi deler legger stor vekt på at foreldrene er de nærmeste til å innarbeide gode vaner for barnas trosliv. Utvalget av materiell er gjort ut fra Plan for trosopplæring Gud gir – vi deler og produktene er tilpasset alder fra 0 til 15 år.

Fleksibelt
Gjennom KirkeTrapp tilbyr IKO-Forlaget blant annet av bøker med bibelfortellinger, hverdagsfortellinger, kveldsbønner og stoff om høytidene. Det tilbys også aktuelle gaver til utdeling før jul og påske. I KirkeTrapp selges flere av de mest etterspurte bøkene med opp til 60 % rabatt. I tillegg finnes det også et utvalg ordinært dåpsmateriell og kirkebøker i denne brosjyren.

– Konseptet KirkeTrapp er ikke en bokklubb. Dette er kun et tilrettelagt tilbud om kjøp av trosopplæringsmateriell til utdeling som menighetene kan benytte seg av hvert år eller når det passer, understreker Stige.

Gå til egne KirkeTrapp-sider for mer info eller se alle tilbudene her!