Menigheter, organisasjoner eller privatpersoner kan abonnere på nye utgivelser fra IKO-Forlaget,
Som abonnent på nytt materiell får du 30 % rabatt på ett eksemplar av nye bøker. Disse får du portofritt tilsendt.

Som abonnent får du i tillegg 10 % rabatt fra første eksemplar på alle andre titler. (Gjelder ikke utdelingsprodukter som har vanlig volumrabatt)

Handler du for mer en 2500 på en gang, får du varene tilsendt portofritt. Kjøper du mange bøker til utdeling, er det mye penger å spare her.

Velg mellom 3 abonnement

Det finnes tre ulike abonnement som dere kan velge mellom.

1 Alle utgivelser

Velger dere dette abonnementet, får dere alt av bøker og noe musikk og film. Det inneholder både ressursbøker, utdelingsprodukter og bøker for barn. (Også det meste av det som går i pakkene i Dåpsklubben TRIPP TRAPP.) Koster ca. 2 500 kroner for ett år.

2 Trosopplæringsmateriell

Dette abonnementet inneholder bøker som helt eller delvis retter seg mot menighetens arbeid. Inneholder både ressursbøker, utdelingsprodukter og noen bøker for barn med sentrale bibelfortellinger. Koster ca. 2 000 kroner for ett år.

3 For barnehagen

Har dere dette abonnementet får dere utvalgte bøker, musikk og annet materiell som passer til bruk i barnehagen. Mest bøker for barn, men også noe musikk og noen ressursbøker. Koster ca. 1000 kroner for ett år.

Påmelding abonnementsordning!