Disse pakkene er sammensatt spesielt med tanke på bruk i barnehager. Pakkene består av en solid julestall i tre og bøker for ulike aldersgrupper og til ulik bruk i barnehagen.

Lille julebokpakken

Spesialtilbud 590,- (Normalpris 876,-)

Pakken består av

Julestallen: Julekrybbe der figurene er laget i tre etter illustrasjon av Dick Bruna. Alt i solid utførelse.

Boka om jula/Boken om julen: Juleevangeliet fortalt på nytt i tekst og bilder. Passer for de minste barna i barnehagen. Store, fine og enkle bilder, og en engel som er med på hele reisen inn i juleevangeliet.

Rom for en liten: Det er en kald vinternatt. Okse ligger i den varme og gode stallen. Plutselig står noen i døråpningen. Hvem er det som vil inn? Fortellingen bygger på juleevangeliet, men berører også temaene vennskap og omsorg. Vakre illustrasjoner og format som egner seg til bruk i en barnegruppe. Passer godt for aldersblandete grupper.

Alle tiders historie: En julebok som trigger smilebåndet til både barn og voksne. Teksten er bygget opp på rim og sanger (finnes på CD). Bildene er detaljerte og morsomme og gir rom for både latter og undring. Godt egnet for de litt store barna i barnehagen.

Store julebokpakken

Spesialtilbud 890,- (Normalpris 1881,-)

I tillegg til alle produktene i Lille julebokpakken får du også

Kamelgutten/Kamelguten: Vi følger fattiggutten Harp som kommer til oasen Astro for å være kamelgutt. Han blir med følget til herskeren Baltazar helt fram til Betlehem. Boka er delt inn i korte kapitler og kan leses som en annerledes adventskalender fra 1. desember til 13. dag jul. Egner seg for de eldste barna i barnehagen.

Der oppe sitter Jesus: Denne boken gir oss innblikk i en annerledes jul, der glede og forventninger er byttet ut med skuffelse og ensomhet. Ikke alle barn gleder seg til jul. Pappaen til Johannes er full. Johannes greier ikke å få ham opp av sofaen og må feire jul alene.

Boka egner seg for en liten gruppe med store barn. Den voksne som leser må ha god kjennskap til innholdet i boka, og være forberedt og gi tid til spørsmål og undring fra barna. En viktig bok med et vanskelig tema.

Til de voksne. Når jula går i stykker: Et lite veiledningshefte til boka Der oppe sitter Jesus.

Alle tiders historie på CD: Alle Tiders Historie - fortalt i ord og toner med frodige og humørfylte tekster og melodier. Fin å bruke sammen med boka Alle tiders historie.

Med høy til pute: Et opplegg for barnehagen om julen og Jesu barndom. De seks temaene gir konkret hjelp til en allsidig formidling av julens kristne tradisjoner. Opplegget egner seg best for de litt store barna.

Heftet kom ut første gang i 1994. Henvisninger til rammeplanen er foreldet. Bibeltekstene er gjengitt etter den gamle bibeloversettelsen. Vi anbefaler å lese bibeltekstene i en bibel fra 2011 eller nyere.

Plansjer til opplegget Med høy til pute. Seks plansjer i A3-størrelse med bibelske motiver knyttet til julens budskap. Alle bildene er laget av norske kunstnere.

 

Bestilling

Bestilling gjøres på epost til IKOs barnehagekontor, [email protected].

Porto kommer i tillegg til pakkeprisen.

Oppgi om du bestiller den Lille julebokpakken eller Store julebokpakken og om du ønsker bøkene på bokmål eller nynorsk (gjelder Boken om julen/Boka om jula og Kamelgutten/Kamelguten).

Oppgi også navn på barnehagen, leveringsadresse og fakturaadresse.

Alle bøkene kan også bestilles separat i IKOs nettbutikk.