Flere tusen familier rundt om i landet har stor glede av tre spennende pakker i posten i løpet av året. – En flott gave til dåpsbarna, forteller småbarnsmor fra Kristiansand.

Kristin og Fredrik Pettersen bor i Kristiansand sammen med deres to sønner, Arild på seks og Aksel som er tre år. Da guttene ble døpt ble de meldt inn i Dåpsklubben Tripp Trapp av deres bestemor. Det er Kristin veldig glad for.

Les mer om familien litt lenger nede på siden! 

Kjenner du noen som kunne tenke seg et medlemsskap?

Les mer og meld de inn her!

Dåpsklubben Tripp Trapp er et tilbud for barn mellom 0-12 år, hvor barna får tilsendt en pakke tre ganger i året. I disse pakkene blir barna kjent med Jesusfortellinger og andre historier fra Bibelen, bordvers og kveldsbønner, sanger og andre bøker med positive holdninger og verdier. En perfekt gave fra foreldre, faddere eller besteforeldre.

 

Se noen av velkomstgavene til klubben her!

– Det er veldig godt å få bøker og musikk med viktige temaer. Det er så mye litteratur og barne-TV-programmer med futt, fart og spenning, men ofte inneholder de ikke så mye mer enn det, sier tobarnsmoren.

Dåpsklubben Tripp Trapp er et tilbud for barn helt opp til 12 år, hvor barna får en pakke i posten tre ganger i året. Pakkene inneholder bøker og andre produkter som kan være en hjelp til å holde kristentroen levende i hjemmet. Pakkene er alderstilpasset, og kan være en fin dåpsgave fra enten faddere, foreldre eller besteforeldre.

Finner et passende tema til dagen som har vært

Kristin bruker bøkene fra klubben sammen med guttene på kvelden, og syns det er en fin måte å starte samtaler om dypere tema med ungene.

– Vi leser for barna hver kveld. Hvis det har skjedd noe i løpet av dagen som de tenker på, så prøver jeg å finne en bok som passer til tema. Vi har for eksempel lest i boken om tilgivelse hvis de har kranglet med noen, lest boken om to reder hvis de har vært hos noen der foreldrene er skilt, eller boken om døden dersom noen de vet om har dødd.

Hun forteller også at klistremerkebøkene og bøkene med magneter og viske-tusj er spesielt populære hos treåringen.

– Da kan han fortelle historiene selv, igjen og igjen, forteller Kristin.

Fester seg ved ulike ting i bøkene

– Når tror du guttene har hatt mest glede av klubben?

– Jeg tror det er avhengig av hva barnet opplever ellers i livet, og jeg tror barna fester seg ved ulike ting i bøkene. Et eksempel vi har nå er boken om Bo som reiser på ferie. Denne brukte jeg for å forklare litt rundt flyreiser for eldstemann, men minsten var bare opptatt av kanin-kosen. Det er fordi han har en kanin-kos selv, så han hadde virkelig medfølelse med Bo, forteller hun.

Kristin og mannen er selv faddere til tre barn, og har meldt inn alle i klubben.

– Håpet med den gaven er at de skal få med seg noe som de kan ta fram og bruke etter hvert som livet byr på gleder og sorger, forklarer hun.