«I begynnelsen»

En fortelling om hvordan Gud skapte verden. Teksten i boken er hentet fra 1 Mosebok kapittel 1 og 2.

Illustrasjonene er enkle og gir rom for undring og gode samtaler. Passer godt for barn fra 3 år og er fin å bruke i en samlingsstund. Bildene i boka kan være med å inspirere barna til å male sin egen skapelsesberetning.

 

«Forkynneren»

Teksten i boken er et utdrag fra Forkynneren kapitel 3 «Alt har sin tid». Årstidene våre går sin vante runddans år etter år. Grønne blader vokser og får nytt liv mens de brune blader faller på bakken og dør. Livet byr på sorger og gleder. Noen ganger er det tid for å le og andre ganger er det tid for å gråte. Illustrasjonene er enkle og fargerike og det er lett for barna å kjenne seg igjen i. Boken kan ved første øyekast virke enkel, men skjuler et dypere budskap og vokser ved bruk. Den inspirerer til undring og filosofiske spørsmål. 

Passer for barn fra 3 år.

 

«Lasarus, Lasarus»

Handlingen i boka er hentet fra Johannes evangelium kapitel 11. Lasarus strever seg opp den lange bakken til huset der han bor. Han kjenner seg ikke frisk. Det hjelper ikke hva søstrene Marta og Maria eller legene gjør. Nå er det bare en som kan hjelpe, nemlig Jesus. Men hvor har det blitt av Jesus?

Lasarus dør og mange blir lei seg, men så skjer det noe merkelig og magisk, han blir vekket opp fra de døde og levende igjen.

Boka er krydret med morsomme og fargerike illustrasjoner.

Passer best for de største barna i barnehagen.