Som en del av markeringen av at det er 20 år siden IKO-Forlaget tok over driften av DåpsklubbenTripp Trapp, har vi fått hjelp fra mange flotte mennesker rundt om i hele landet. På lokale arrangementer i kirken, på bygdedager og andre arrangement, har mange stått på stand og vært med å delt budskapet om klubben og kristen tro rett i hjemmet. 

IKO-Forlaget har i år et tilbud til alle menigheter, hvor vi kan sende dere materialer til en god stand på arrangementer i lokalområdet. Den inneholder blant annet konkurranser, premier, rottebæsj (pastiller), ballonger, tatoveringer, fargeleggingsark og et stort banner (banneret er det eneste som må returneres). Til nå er det flere flotte lokale stander som er blitt gjennomført. Tusen takk alle dere som vil være med! 

På bildene ser du hvordan en slik stand ble brukt rett ved kirken i Aurland i forbindelse med Aurlandsmarknaden. Mange barn var innom standen og svarte på spørsmål, og vinneren ble trukket ut av ordføreren. Foto: privat

Det er fortsatt mulig å bestille en slik pakke, da er det bare å ta kontakt