Noe av det viktigste vi kan gjøre for de minste barna, er å synge for dem. Sang og musikk styrker relasjonen mellom voksne og barn, og er blant annet viktig for utvikling av språket. En sangstund skaper en egen ro. Gynge og synge var i medlemspakken til jul 2019 i Dåpsklubben Tripp Trapp til 0-1 åringene.

Du finner boken i nettbutikken her

Boken inneholder 42 sanger og regler, kjente kristne barnesanger og et utvalg klassikere, sammen med nyere sanger som brukes på babysang i mange menigheter. Sangene er innspilt og kan strømmes på strømmetjenester som Spotify, Apple Music, Tidal osv. Du finner en samlet spilleliste her (spotify). Du finner også en oversikt over hvilke sanger som er med i boken i nettbutikken. 

Kirketrapp
Ord. bokpris på sangboka Gynge og synge er 299,- Ved kjøp av 10 eller flere for utdeling: 129,- Det er fordi sangboken er en del av tilbudet IKO-Forlaget har til menigheter som heter KirkeTrapp. Det er et tilbud som går ut på at menigheter kan få et godt tilbud på produkter til utdeling, og støtte opp trosopplæring i hjemmet. Produktene som er med i KirkeTrapp-tilbudet er merket med det i nettbutikken. Les mer om KirkeTrapp her.  

IKO tilbyr nå også å pakke og sende bøkene direkte til hjemmet, gjerne sammen med et brev fra menigheten. Prisen for dette er 69 kroner ekstra per forsendelse. Dette inkluderer printing av brev og adresselapper, pakking, emballasje og porto. (Ord. porto over 350 g er kr 88,-)   Ønsker dere å gjøre dette? Ta kontakt med [email protected]