IKO – Kirkelig pedagogisk senter og Kirkerådet gleder seg over å kunne invitere til en dag der vi samles om trosopplæringen og kirkens viktige arbeid med og for barn og unge. Om konferansen blir heldigital, delvis digital eller om vi møtes fysisk på Gardermoen gjenstår å se.

 

Vi inviterer deg uansett til å holde av onsdag 14.oktober 2020!

Tema
Årets konferanse har fått tittelen MER ENN ORD:

Gode ord kan løfte mennesker. Tomme ord bryter ned. Gjennom fellesskap og gode handlinger blir ord troverdige.

Jesus sin programerklæring for kirken er oppfordring til tro, handling og fellesskap: Døp dem! Lær dem å holde! Se, jeg er med dere!

 

Mer info kommer
Vi vil organisere konferansen i tråd med helsemyndighetenes retningslinjer og restriksjoner. Så fort vi vet mer om formen på årets konferanse vil dere få mer informasjon og mulighet til å melde dere på.

Konferansens egen nettside finner dere her

 

Om konferansen
Trosopplæringskonferansen er årets største samlingssted for kirkelig ansatte, frivillige medarbeidere og organisasjoner som jobber med trosopplæring, barn og unge. Konferansen arrangeres for 20. gang i 2020. Vi ønsker å tilrettelegge for å møte kolleger fra hele landet til faglig input, refleksjon og inspirasjon, uansett hvilken form konferansen får.

 

Planlegging
På konferansens nettside ønsker vi å gi en oversikt over andre kurs, konferanser og samlinger som er lagt til disse dagene. På denne måten kan deltakere lettere få med seg om det er flere arrangementer som er aktuelle når reisen planlegges. Planlegger dere noe i sammenheng med Trosopplæringskonferansen? Send oss en beskjed til [email protected].