Fagdag for åpne barnehager

Fagdag for åpne barnehager (Jessheim)

28. august 2023, Jessheim kirke

En åpen barnehage en en liten planet i barnehage-universet. Enkelte har bare én eller to ansatte i mindre stillinger. Da blir vi fort sårbare med tanke på faglig oppdatering og fellesskap. Viktigheten av å treffes for å lære, utvikle og dele kompetanse kan ikke understrekes godt nok. Derfor samarbeider KFUK-KFUM Åpen barnehage og IKOs barnehagekontor om fagdager for ansatte i åpne barnehager.

I 2023 legger vi opp til to kurs på forskjellige steder, men med forholdsvis likt innhold. Dette gjør vi for å redusere behovet for lange reiser. Velg den fagdagen som passer best med tanke på reisevei og din egen kalender.

  • Første gang blir på KFUK-KFUM-huset i Haugesund, tirsdag 6. juni. Gå til siden for fagdagen i juni
  • Andre gang blir i Jessheim kirke, hos Hovin menighet åpen barnehage, mandag 28. august. Påmeldingen til fagdagen i Jessheim vil komme opp på denne siden i februar.

Det vil bli påfyll av teoretisk art, samt god tid til erfaringsdeling. Vi vil blant annet få et digitalt foredrag med professor Ingrid Lund på Universitetet i Agder, om barnets første leveår. 

Etter programmet spiser vi middag sammen, på egen bekostning.

Reiser du fra eller via Oslo, kommer du til Jessheim med tog på 36 minutter. Toget går hver halve time. Reiser du via Gardermoen, går det buss hvert 20. minutt, som bruker ett kvarter fra Gardermoen til Jessheim.

Gå tilbake til kursoversikt
  • Pris: 1250,– for medlemmer av IKOs barnehagekontor
  • Pris: 1650,– for ikke-medlemmer av IKOs barnehagekontor
  • Spørsmål om fagdagen? Ta kontakt med rådgiver Asbjørn G. Håkonseth: asbjorn.hakonseth@iko.no
  • Påmeldingsfrist: 11. august. Påmelding åpner i februar.

Hvor holdes kurset?