I forbindelse med utdeling av 4-årsbok i kirken, er det mange menigheter som arrangerer en eller flere samlinger med barna i forbindelse med dette. Det kan være en fin måte å knytte barna til sin lokale kirke, og bygge opp en tilknytning til boken de skal få utdelt eller som de allerede har fått på gudstjeneste. 

Sammen med kirkeboka mi (2020) har IKO laget et ressurshefte som inneholder fem samlinger som det går an å arrangere. Er du helt ny, kan disse samlingene være en god ressurs til hvordan du skal arrangere en samling. Har du litt erfaring kan du også plukke opp flere tips, metoder og aktiviterer å bruke i dine egne samlinger. På samme måte som Kirkeboka mi er delt opp i fire kapitler fordelt etter årstider, er det fire samlinger i heftet. Mot vår, mot sommer, mot høst og mot et nytt år. I tillegg inneholder heftet en bli kjent i kirken-samling. 

Les mer om Kirkeboka mi her. 

I videoen under her ser du et utvalg av aktivitetene i heftet demonstrert: 

 

Skal dere invitere til utdeling av kirkebok? Her finner dere noen ressurser som dere fritt kan bruke til å lage invitasjoner, plakater med mer. Se mer og last ned her. 

I nettbutikken finner dere alt materiellet som hører til Kirkeboka mi