Trenger du nye sanger og ny inspirasjon til arbeidet ditt? På dette kurset kommer Hilde Svela med et flunkende nytt materiale til småbarnssangen i bagasjen. Du vil lære mange nye sanger, få tips til metode og inspirasjon til arbeidet ditt.

Hilde Svela er musikklærer, sanger og låtskriver med mange utgivelser bak seg. Hun har satt melodier til kjente bibelvers, Fadervår og velsignelsen. Sangene egner seg for mange aldre og er tenkt brukt for eksempel i kirkens baby- og småbarnssang, eller i kor med eldre barn og ungdommer. Men sangene fungerer godt for alle generasjoner.

 

Når: torsdag 6. februar 2020, 09:00-15:30

For hvem: For alle som jobber med småbarnssang i menighet eller organisasjon. Kateketer, diakoner, prester, menighetspedagoger, barne- og ungdomsarbeidere, frivillige.

Medvirkende: Hilde Svela, musiker/sanger og lærer. 

Pris: 1800,-

NB: Ved påmeldig har du mulighet til å bestille materialet til nylanserte "Du er dyrebar" med 20% avslag. Dette gjelder sangkort, notehefte og CD. Kryss av i påmeldingsskjema. 

Meld deg på her!

Program: Kommer

 


«Da jeg ble mamma for 16 år siden vokste det fram et ønske om å gi en levende tro videre til barna mine. På leting etter trosformidlende verktøy ble ideen om å lage egne melodier til bibelvers født.

Tro og musikk er sterkt knyttet sammen i mitt liv. Jeg har alltid hatt i meg en tro på at Bibelen er en levende, viktig og aktuell bok for livet mitt. Den er som lykter og lys på min livsvei.

Som musiker har jeg også gjennom studier og erfaringer fått oppleve musikkens kraft og virkning. Vi vet at det ikke finnes musikalsk demens, og at sanger vi synger gjennom livet fester seg på en spesiell måte i vår hukommelse.

Gjennom kombinasjonen av troen på Guds ord og løfter, og på musikkens kraft og virkning, ble jeg inspirert til å lage disse bibelverssangene for mine barn.

Bibelverssangene har blitt til ved sengekanten gjennom de siste ti årene. Sangene har levd i hjemmet vårt i mange år, og er fortsatt verktøy vi bruker i møte med hverdagen og livets sesonger.»

Sitat Hilde Svela

 

Ønsker du å lese mer om produktene i "Du er dyrebar"-serien? Les mer i nettbutikken om Noteheftet med arrangement, Sangheftet, CD eller sangboksen (som snart er til salgs).