Når: 16. mars 2021, velg mellom kl. 13.00 eller 18.00.

Varighet: 1 time


Hvordan kan vi bruke film i samtale om tro og liv - og i formidling  av kristen tro? Bli med på live webinar sammen med Anne Solfrid Brennhovd og Margunn Serigstad Dahle, forfatterne bak boken Fokus: Film, Film som ressurs i menigheten.  

Boken gir både en enkel innføring og en dypere forståelse når det gjelder film som formidler av verdier og livssyn. Leseren får ulike verktøy både for egen del, grupper og større samlinger, og forfatterne gir mange eksempler og praktiske tips. På dette webinaret får du mer av nettopp dette, og det blir rom for spørsmål og tilbakemeldinger.

Alle deltakere vil få mulighet til å forberede seg før webinaret, for å få best mulig utbytte. Dere vil:

  • Få tilsendt boken Fokus: Film, Film som ressurs i menigheten, med tips om hvilke sider som det kan være særlig lurt å ha lest på forhånd.
  • Få vite hvilken film foredragsholderne vil ta utgangspunkt i på webinaret, slik at dere kan se den på forhånd.

Les mer om boken her


Målgruppe: Dette webinaret er like aktuelt enten du er ansatt eller frivillig i en menighet, arbeider blant ungdom på folkehøyskole eller bibelskole, eller er opptatt av film i familien eller rent personlig.

Seminaret passer for alle som er opptatt av å kunne bruke film som verktøy for å få i gang den gode samtalen, dele varige verdier og gi hjelp til å vokse i den kristne tro.

Vi tilbyr webinaret både på dagtid og på kveldstid. Velg mellom klokken 13.00 og 18.00 ved påmelding.


Meld deg på her


Pris: 500,- (Det inkluderer boken Fokus: Film, Film som ressurs i menigheten tilsendt på forhånd)

Påmeldingsfrist: 1. mars (Påmelding før 10.februar garanterer boken i posten i god tid før webinaret. Påmelding etter det sendes boken fortløpende).


 

Bidragsytere:

Anne Solfrid Brennhovd er redaktør for Damaris-siden SnakkOmTro.no, foredragsholder og skribent.

Margunn Serigstad Dahle er førstelektor ved NLA Høgskolen, team- og produksjonsleder Damaris Norge.