Teater for de minste

Teater for de minste

Kurs i teaterteknikk, fortellingsteknikk, bruk av musikk, lyder og mimikk, samt tre teaterstykker for bruk i menigheten, organisasjonen eller barnehagen.

Om kurset

IKO og teatergruppen De minstes teater samarbeider om å sette opp teaterkurs i Stavanger. Kurset handler om å formidle tro til barn 0-5 år gjennom barneteater. Det blir gitt en grundig innføring i hvordan man kan lage teater i egen menighet. Det blir innlæring i teaterteknikk, fortellingsteknikk, bruk av musikk, lyder og mimikk. Kursdeltakerne får tilgang til tre teaterstykker som kan gjennomføres i egen menighet. 

Hvem er kurset for?

Kurset er hovedsakelig for ansatte og frivillige som jobber med trosopplæring for barn og unge opp til fem år i kirke, menighet og kristne organisasjoner. Det kan også passe godt for ansatte i kristne livssynsbarnehager.

Kursholdere:

Elin Oveland: Barne- og ungdomskonsulent i NMSU. Tidligere menighetspedagog i Østenstad menighet. Teaterpedagog og utdannet kateket, med masteroppgave om babyteater i trosopplæringen. Sertifisert innen Godly Play.

Tone Louise Stranden: Stipendiat innen forskning på barn og bildebøker på GFU ved Oslo Met. Tidligere trosopplæringsleder i Holmen menighet. Lektor, muntlig forteller og sertifisert innen Godly Play.

Har du noen spørsmål om kurset kan du ta kontakt med IKO-rådgiver Asbjørn G. Håkonseth


Avbestillingsregler: Fri avmelding inntil 14 dager før første kursdag, full deltakeravgift må betales ved avbestilling etter dette.

Gå tilbake til kursoversikt
  • De minstes teater: Oi, se!
  • To dagers kurs (overnatting og middag ikke inkludert)
  • Mandag 4. mars: 10.00-16.30
  • Tirsdag 5. mars: 09.00-14.00
  • Pris: 3790 kr
  • Påmeldingsfrist: 16. februar

Hvor holdes kurset?