Bible Escape Room-spillet er en fengslende, spennende og interaktiv måte å leve seg inn i Bibelen på. Gjennom fire spennende historier skal dere løse gåter og finne skjulte ledetråder. Det er et kappløp mot klokken; dere har bare 60 minutter til å finne nøklene som fører til løsningen.

Spillet spilles helst av 3-7 spillere som spiller på lag. Nedtellingen vises på en egen app som lastes ned på en smart-telefon. App-en brukes også for å sjekke om dere har funnet riktig løsning og for å gi beskjed når dere kan bruke hint. For å løse gåtene raskt må dere samarbeide, fordele oppgaver, slå opp i Bibelen og bruke hodet! Bibelkunnskap kan være en fordel, men det er ikke nødvendig. 

Her kan du bestille spillet i nettbutikken vår

Bibelfortellinger

Spillet er delt opp i oppgaver rundt fire forskjellige bibelfortellinger: Daniel i løvehulen, Paulus og Silas i fengselet, Jesu lidelse i påsken og flukten fra Betlehem like etter Jesu fødsel. 

Spillet kan være en fin samtaleåpner til å snakke nærmere om de ulike bibelfortellingene. Lidelseshistorien fra påskefortellingen for eksempel, handler om Jesu nære relasjoner. Hvem av disse kan du lettest identifisere deg med? Vil du lese mer om formidling gjennom spillet, kan du lese mer om det på spillets egen nettside her. 

Sitter du helt fast?

Oppgavene kan være ganske utfordrende, og det gjør det ekstra spennende å jobbe seg fram mot en løsning sammen i en gruppe. Men sitter dere helt fast? Da ligger løsningene tilgjengelig her. 

 

Brettspillet er utarbeidet av Eigil Samset sammen med IKO-Forlaget (2021).