Medlemskap i IKOs barnehagekontor

Medlemsfordeler:
Medlemmene får først og fremst et faglig tilbud knyttet til kurs og kompetanse, nettverk, rådgivning og materiell. Les mer om det her 

Nytt: Spesialtilbud til medlemmer i IKOs barnehagekontor - kun i september/oktober 2019: Bøker om sorg, død, begravelse og kremasjon. Les mer her

I tillegg til det faglige tilbudet får medlemmene også dette:

  • Nyheter fra IKO-Forlaget: Utvalgte bøker og materiell som passer til bruk i barnehager, sendes medlemmene uten ekstra kostnad (verdi: ca kr 1200 i året). 
  • Mulighet til å bruke IKOs «visningsrom» til fagdager/nettverksmøter for grupper av medlemmer. Bokpresentasjon fra IKO-Forlaget er inkludert. Dere betaler kun for tilrettelegging og servering, ingen lokalleie. Rabatt på eventuelle faglige foredrag. Ta kontakt med IKO for nærmere informasjon om innhold/omfang på dette tilbudet.
  • Rabatt på kurs og konferanser på IKO
  • Rabatt på alle IKO-Forlagets utgivelser
  • Bladet IKO-nytt tilsendt tre ganger i året
  • Medlemsinformasjon fra IKOs barnehagekontor ca fem ganger i året (e-post)

 

Medlemskontingent for 2019:
Fra 2019 får alle medlemmer i IKOs barnehagekontor nye bøker og materiell fra IKO-Forlaget, som passer til bruk i barnehager, fritt tilsendt som en del av medlemskapet (verdi ca kr. 1200 i året).

I den forbindelse opphører abonnementsordningen for bøker og materiell som passer til barnehagen. Barnehager som har dette abonnementet trenger ikke gjøre noen ting, men vil fra nå av få bøkene tilsendt som en del av medlemskapet i IKOs barnehagekontor.

Barnehage: Kr. 2500

Dersom barnehagen har svært dårlig økonomi, vil det for tidligere medlemmer i en periode være mulig å fortsette som medlem uten bokpakkene. Kontingenten vil da være kr. 1650 for 2019.

Organisasjon: Kr. 3500 (med bokpakkene: Kr. 4500)

Meld deg inn i IKOs barnehagekontor her

 

IKOs barnehagekontors retningslinjer (Pdf)