Kirketrapp - Menighetens gaver til barna

Hjelp til trosopplæring i hjemmet

Som hjelp til trosopplæring i hjemmet gir mange menigheter en gave til hele årskull eller grupper av barn. Særlig vanlig er det å gi noe i forbindelse med dåp, eller for eksempel til et årskull, søndagsskole, barnekor, speider eller babysang.  

De beste bøkene til lav pris 
Gjennom tilbudet vi har kalt KirkeTrapp får menigheten gode og innholdsrike produkter til svært lav pris. Ved å kjøpe 10 eksemplarer eller mer av samme tittel, kan du få bestselgere med opptil 60 % rabatt.   

I KirkeTrapp er det blant annet bøker med bibelfortellinger, hverdagsfortellinger, sanger og kveldsbønner. Det tilbys også aktuelle gaver til utdeling før jul og påske.  

 

Bestill i nettbutikken 
I vår nettbutikk er det en egen produktkategori for KirkeTrapp. Her får du opp hele utvalget 

I tillegg er hver enkelt tittel som er med i tilbudet også merket med «KirkeTrapp» i presentasjonen.  

 

KirkeTrapp-katalogen 
Sjekk ut KirkeTrapp-katalogen ved å klikke her. 

I denne er produktene sortert etter alder, og merket med priser. Her vil dere i tillegg også finne et utvalg ordinært dåpsmateriell og kirkebøker. 

 

 
Et bilde som inneholder tekst, utklipp, vektorgrafikk

Automatisk generert beskrivelse 
KirkeTrapp-pris 
Bøker og CD-er merket med KirkeTrapp ved prisen, har en fast lav pris uten ytterligere volumrabatt. Minstebestilling av en tittel er 10 eks. og disse produktene må bestilles direkte fra IKO-Forlaget. 

  

Et bilde som inneholder tekst, skilt

Automatisk generert beskrivelse 

Lavpris med volumrabatt 
Dåpsbrosjyrer, kirkebøker o.l. som er laget og priset for utdeling, er merket med en grønn stjerne med teksten ”Lavpris med volumrabatt”. Her gis det rabatt i forhold til antallet som bestilles. (Rabattskala: 25 eks.: 5 %, 50 eks.: 10 %, 100 eks..: 15 %, 250 eks.: 20 % 

 
Husk: For å bestille bøker til KirkeTrapp-priser må du være registert og pålogget som menighetskunde. 

  

  

Musikk og film 

Musikk på CD-er som tidligere var med i KirkeTrapp, distribueres nå på flere ulike måter. Du finner musikken vår i Spotify og andre strømmetjenester. Alle sangene i for eksempel boka Gynge og synge kan derfor lyttes på mens en ser i boka. 

I heftet Klappe for deg er alle sangene gratis tilgjengelig på nett via koder som leses med mobilkameraet. I bøkene Mine beste bordbønner og Måne og sol, skyer og vind er det en lydavspiller i bøkene. 

Filmene som vi tidligere solgte som DVD-er, distribueres nå på nye måter. Noen av filmene selges som hefter med redaksjonelt innhold i tillegg til nettadresse og passord som gir mulighet til å se filmene. 

Dere kan også kjøpe passord til filmene for utdeling til grupper av barn. Kr. 20,- per barn. Oversikt over alle filmtitlene våre finner du på iko.no/film 

 

Ta gjerne kontakt med oss på ordre@iko.no