Kirkerottene og Jesusfortellingene
Kirkerottene målbærer barnas undring i møte med kirkerommet som et sted for tro og kristen tradisjon. Gjennom historiene inviteres barna til å undre seg over kirkerommet sammen med kirkerottene og til å la seg fascinere av Jesusfortellingene som alltid har en sentral plass.

Kirkerottene er et ektefødt barn av trosopplæringsreformen. Det betyr at Kirkerottene kan være en hovedsatsning i det lokale trosopplæringsarbeidet for aldersgruppen 3-6 år. Utdeling av filmer/lydbok, teater og samlinger kan fylle inntil 12 timer hvert år i den lokale trosopplæringsplanen. 

I nettbutikken kan du kjøpe filmer og andre produkter med Kirkerottene.


Kirkerotteteater
Kirkerottene besøker kirker over hele landet med teaterforestillinger for barn mellom 3 og 6 år. Kirkerotteteateret legger opp en treårs-syklus, med nytt stykke hvert år, slik at årlige besøk med nytt teaterstykke kan legges inn i de lokale trosopplæringsplanene.

HØSTEN 2021

Kirkerottene har blitt noen erfaringer rikere gjennom det siste året med teater. 
Våren 2021 har Kirkerottene vært i dvale. Men Kirkerottene er optimistiske for høsten 2021, både i forhold til vaksinasjon og gjenåpningsplan. Derfor planlegges det  for forestillinger kommende sesong. Både nasjonale og lokale smitteverntiltak vil være førende for hva som kan la seg gjøre. For ledige datoer, gå inn på spilleplan.

Følg Kirkerottene på Facebook!