microsoftteams-image-(2)

IKO starter Podcast i høst

Vi vil dele og formidle spennende og relevante tema for dere som jobber med kirkelig undervisning. Derfor starter vi opp podcasten IKOfon!

I IKOs nye podcast IKOfon vil vi formidle forskning og praksiser, og mye annet spennende, for alle som jobber med kirkelig undervisning i kirke og organisasjon. Vi starter med ca 8 episoder i høst, og du kan høre de der du hører podcast. I tillegg vil vi dele lenke her på nettsidene våre. 

Hør teaseren til podcasten nederst i saken.

Det er rådgiverne Asbjørn Gutubø Håkonseth og Annbjørg Dalland på IKO som skal lede podcasten. 

Prismetbøker: Vi starter blant annet med denne bunken.

 

 - Jeg gleder meg til å ta imot interessante gjester i studioet vårt for å snakke om masse, blant annet fagstoff for kirkelig undervisning, sier Dalland. 

- Vi vil lage podkast for deg som er ansatt i en menighet eller organisasjon, eller jobber som frivillig. Vi vil formidle faglig, nyttig, og lærerikt innhold. For det er en viktig del av det vi driver med her på IKO, faglig formidling, sier Håkonseth. 

Utfordre gjestene
IKO-Forlaget gir ut bøker og forskning om religionspedagogikk og trosopplæring som relevant for ansatte og frivillige i Den norske kirke og i andre menigheter. I denne podkast-serien vil vi møte forskerne og forfatterne bak noen av disse utgivelsene, og få noen gode samtaler med dem. 

- Og de skal få en solid utfordring av oss, og det er at episodene våre skal være ganske korte! Så det gjelder å finne ut hva det er som er viktigst å få sagt på 15-20 minutter, sier Dalland.

Du skal rekke å lytte til episodene våre når du har et kvarter- tjue minutter, for eksempel når du rydder opp etter krølletreff eller når du rigger til konfirmantsamling. 

- Og jeg gleder meg til å utfordre gjestene våre med spørsmål om hvordan de som jobber med disse tingene kan bruke fagstoffet og kunnskapen til å utvikle sin praksis, sier Håkonseth.