Berørt, begeistret og fornyet

Forkynnelse av bibelske tekster for alle

Forkynnelse eller formidling av de bibelske tekster skal være «tilrettelagt» for alle mennesker. Den må være universell, i den forstand at den møter alle som er til stede.  Det handler om å lytte til de forskjellige tilhørerne og anvende denne lærdommen i forkynnelsen. 

Boka er en presentasjon av en formidlingsmetode, men også et sterkt varsko om å ikke formidle ordet videre på måter som setter mange av tilhørerne utenfor. Fordi de ikke kan ta imot et budskap med bare de forklarende ord, men trenger å se, høre, smake, kjenne og gjøre budskapet. Boka inneholder mange eksempler på hvordan bibelfortellingene kan formidles med mye mer enn ord.

Tor Ivar Torgauten er spesialprest i Borg bispedømme. Han har lang erfaring i å forkynne for mange forskjellige tilhørere. Dessuten har han skrevet flere bøker om forkynnelse for mennesker med utviklingshemming. Han har også skrevet to barnebøker med bibelfortellinger: Bibelboka mi og Sammen med Jesus.

Til boka er det utarbeidet et studieopplegg som kan lastes ned her.

”Studieopplegget er godkjent av Kristelig Studieforbund. Grupper og kurs som benytter studieopplegget knyttet til boka kan søke om statsstøtte til studiearbeid. Les mer på www.k-stud.no. Eller ta kontakt på: tlf. 23 08 14 70, e-post. post@k-stud.no

Søknad om støtte sendes elektronisk, se www.k-stud.no, søk tilskudd til kurs og studiegrupper her!

 

Flere enn 100
Forfatter: Tor Ivar Torgauten
Målform: Bokmål
Antall sider: 96
Utgivelsesår: 2017
ISBN: 9788282493321
299,-
KirkeTrapp
Saman med Jesus Bibelboka mi 2 (nyn)
199,-
KirkeTrapp
Sammen med Jesus Bibelboka mi 2 (bm)
199,-
KirkeTrapp
Bibelboka mi (bm) m/ film
199,-


KirkeTrapp
Intro til førskoleforeldre
49,-
KirkeTrapp
Gynge og synge
299,-
KirkeTrapp
Refleksengel Lys våken
29,-
KirkeTrapp
Refleksengel
29,-